In My Mind..

Cerdasnya orang yang beriman adalah, dia yang mampu mengolah hidupnya yang sesaat, yang sekejap untuk hidup yang panjang. Hidup bukan untuk hidup, tetapi hidup untuk Yang Maha Hidup. Hidup bukan untuk mati, tapi mati itulah untuk hidup.

Ya Allah... hanya pada Mu tempat ku mengadu & memohon, kurniakanlah kepada ku ketenangan hati & perkhabaran gembira... Aamiin

SEDIKIT yang mengingatkan lebih baik daripada BANYAK yang melalaikan.MENSYUKURI sedikit NIKMAT Mengundang limpahan BERKAT - source: Solusi Magazine

Jumaat, April 05, 2013

Mesyuarat Pelaksana NKISMKA Peringkat Negeri Selangor 2013

Salam


barisan ahli mesyuarat yang hadir pada pagi itu...

Alhamdulilah..

semalam 4.4.2013/Khamis saya telah pergi ke SMKA Simpang 5,Sabak Bernam bagi mengikuti satu mesyuarat pelaksana untuk program Nadwah Kepemimpinan Islam.Kehadiran ahli mesyuarat terdiri daripada beberapa orang pegawai sektor Pendidikan Islam,barisan Jurulatih Koko dan JK Pelaksana dari kalangan guru bagi tuan rumah sendiri (smka simpang 5).

Inshaa Allah,program itu akan berlangsung pada 12-13 april 2013 yang akan dihadiri lebih kurang 66 orang peserta dari 3 buah sekolah iaitu SMKA Simpang 5,SMKA Kuala Selangor dan SMKA Ma'ahad Kajang.

Inshaa Allah,kita berjumpa disana...

Semoga perancangan yang telah dirancang itu mendapat redha ALLAH di permudahkan oleh NYA,aamiin.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan